Pasta z tuńczyka

Niskokaloryczna pasta z tuńczyka

Szczegóły

Porcje

2

Czas

30 minut

Kaloryczność

niska

Trudność

łatwy

Składniki

  • 60 gram tuńczyka w sosie własnym

  • 2 sztuki ogórka kiszonego

  • 0,5 szklanek jogurtu naturalnego

  • 0,5 sztuki cebuli

  • 1 Sztuka jajek

  • 0,2 łyżeczki soli

  • 0,2 łyżeczki pieprzu

Pasta z tuńczyka, nie dość, że niskokaloryczna, to przepyszna oraz szybka do przyrządzenia. Polecam ją na kolacje, śniadania i przekąski! Jest naprawdę FIT!
  1. Ugotuj jajko na twardo i rozgnieć widelcem,
  2. Posiekaj cebulę i pokrój w kosteczkę ogórka,
  3. Dodaj do jajka tuńczyka, cebulę i ogórki i wymieszaj z jogurtem,
  4. Przypraw pieprzem i solą.
Podawaj pastę z pieczywem!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.